Pånyttfödd aptit på livet. Den ständiga återkomsten

Jag slänger i mig lunch, middag, slevar i mig en hel bunke Ben & Jerrys, sväljer morotskakan, bryter gigantiska bitar av Fazer-chokladen, häller i mig colan, jag vill göra grejer, sitter som på nålar, vill slänga mig in i samtal, situationer, tacklas, skiter att det är vinter, jag vill ut, ut ur mörkret, lämna träsket, facebookslasket, ångesten, sluta gömma mig, börja om på nytt, se världen genom ett barns ögon, återupptäcka mina vänner, min sambo, inspireras av livet, ge, jag vill ge, ge mig in i nåt, vad som helst, nästan, stort som smått, jag vill göra, jag vill… ja, vad jag än tar mig till kommer behovet att uttrycka mig i alltid finnas. I bloggen eller nån annanstans.

 

Alltid.Oåterkalleligt.


Kommentarer
Postat av: åsa

ge dig in i det stora. en bok? när skriver du en bok? tell me, jag läser. lovar.

här räcker aldrig tiden till. dygnen dras ut i det oändliga, men det är inte tillräckligt. vill så mycket mer. så plötsligt går luften ur mig en dag, poff, måste bara sova. sen tillbaka, nästa dag. tur.

träsk finns många att hamna i. internet är ett. men också, i det stora, finns det lilla. har ett par guldkorn. ett är här. ett är
http://igorandandre.blogspot.com/

nu chai. sen fotoretusch jobb. sen Knutby.

2009-02-12 @ 20:06:26
URL: http://findmycorner.blogspot.com
Postat av: Magnus

En roman? herrbagu. Jag skriver små vykort om känslor. Romaner är krockofanter, jag har ingen aning om var en krockofant börjar eller slutar. Vad ska jag kolla efter hos igorandandre? nåt extra bra?



2009-02-13 @ 23:46:20
URL: http://timetokillistimetospill.blogg.se/
Postat av: åsa

...och så blev alla hans vykort en bok...

2009-02-15 @ 18:33:41
URL: http://findmycorner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback